Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Golfhäftet

Går det att kombinera depression och golf som intresse? Jag skulle nog säga att det beror på hur svår depressionen är. Är depressionen tillräckligt svårt så finns det nog inga intressen som kan få en att må bättre i stunden. Dock så tror jag att det gör gott i längden. Det svåra är att ta sig i kragen och faktiskt göra något.

Just nu så är det mycket golf på agendan. Dock så har min depression varit lite djupare nu den sista tiden, mest för att jag bytt medicin. Insättningssymptomen är tyvärr inte så trevliga. Jag har haft ett otroligt sug efter att få gå ut på golfbanan och spela, men samtidigt så har min ångest gjort att jag istället legat kvar i soffan med neddragna persienner. Idag så skall jag tvinga mig själv ut på golfbanan. Förhoppningsvis så kommer det att få mig att må lite bättre och känna mig gladare.

Det är märkligt hur intressen och annat som brukar göra dig glad, pigg och motiverad är så svåra att genomföra under en depression. Jag vet att jag tycker golf är kul. När jag spelat golf brukar jag må bra, jag har varit ute i den friska luften i fina miljöer och gjort det jag tycker om. Jag vet allt detta, ändå kommer jag inte ut! Varför? Jag har inget svar på frågan men jag ska försöka komma ihåg att ta upp det med min terapeut.

Jag har beställt nya golfklubbor. Jag har beställt ett par Taylormade P790. Jag hoppas de ska hjälpa till att få ut mig på golfbana och att jag kommer spela bättre golf! Med hjälp av Golfhäftet så har jag möjlighet att spela till halv greenfee på mängder av banor.
Jag tänker mig att jag skall göra någon sorts unboxing när klubborna kommer. Vi får se hur det ter sig. Jag hoppas att jag klarar kombinationen av min depression och golf som intresse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *